Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, με τη Δοξολογία στο Ιερό Ναό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Ιάσμο, στις 10.00 π.μ.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Λυκείου Ιάσμου κα. Χριστίνα Αποστολίδου ΠΕ04.02.
Ακολούθησε στις 10:30 επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αγωνιστών του 1821 και κατάθεση στεφάνων. Το ΓΕΛ Ιάσμου εκπροσώπησαν οι μαθητές  Αλή Νιχάν και Χουσεΐν Αρντά από την Β΄ τάξη.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Δήμο Ιάσμου, κορυφώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
Με υπερηφάνεια και άψογη εμφάνιση οι μαθητές και οι μαθήτριες και των τριών τάξεων του ΓΕΛ ΙΑΣΜΟΥ παρέλασαν τιμώντας τους ήρωες της Επανάστασης του 1821, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των τοπικών φορέων, της Αστυνομίας και κόσμου που παρευρέθηκε στο χώρο της παρέλασης.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Ιάσμου συγχαίρει όλους τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς στην παρέλαση: Σάββα Κυριακίδη ΠΕ02 και Ευγενία Σοβατζίδου ΠΕ86.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *