Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Ιάσμου η σχολική γιορτή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821.

Την γιορτή άνοιξε ο Διευθυντής κ. Ιωάννης Ψήφας, συγχαίροντας όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του νέου λογότυπου του σχολείου. Τονίζοντας τη σημαντικότητα του διαγωνισμού, ότι το συγκεκριμένο λογότυπο θα αποτελεί το επίσημο λογότυπο του σχολείου  και θα συνοδεύει όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του ΓΕΛ Ιάσμου, απένειμε στη μαθήτρια Αντέμ Διλάι της Β΄ Λυκείου για την επιτυχία της ως νικήτρια του διαγωνισμού, το τιμητικό έπαθλο, μία ταμπλέτα (tablet).

 

Αμέσως μετά στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου για την ελληνική επανάσταση διοργανώθηκε στο σχολείο μας γιορτή.

 

Οι μαθητές Ρεσήτ Ντοουκάν, Καλεντζή Φατήχ, Καμπά Αρντά της Γ΄Λυκείου, ο Χασάν Χασαντζάν της Β΄Λυκείου και οι μαθήτριες Καλλεντζή Σεμά, Κιορ Αλή Μπουσέ, Καλεντζή Ιζελνούρ, Κιοσέ Ελήφ της Γ΄ Λυκείου, Αλή Νιχάν της Β΄Λυκείου, Αντέμ Μπερρά, Μεχμέτ Ετζρίν, Χασάν Δαμλά της Α΄ Λυκείου, με την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, κυρίου Οδυσσέα Μητρόπουλου ΠΕ04.01 και της κυρίας Κυριαζίδου Κυριακής ΠΕ06, ζωντάνεψαν  μνήμες από την ηρωική επανάσταση του ’21, κάνοντας μία αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της μέσα από κείμενα, ποιήματα και τραγούδια, ολοκληρώνοντας τη γιορτή με το εμβατήριο του Εθνικού μας Ύμνου.

Αξίζει να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες μας και μαζί τους να φωνάξουμε  ΕΙΡΗΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΓΑΠΗ!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *