Στα πλαίσια της υλοποίησης των εν λόγω δράσεων πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο Ιάσμου στις 29/03/24 με σκοπό την ενημέρωση των τοπικών αρχών σχετικά με τη δράση και αίτηση για υλική υποστήριξή της.

Ο Δήμαρχος, κ. Ιμάμ Τζανέρ, και ορισμένα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισαν να συνεισφέρουν στη δράση μας, προσφέροντας ξηρά τροφή για τα αδέσποτα ζώα που διαβιούν στην περιοχή γύρω από το σχολείο μας.

Επίσης, την 4/04/24, Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία ενημέρωσης και πληροφόρησης της σχολικής κοινότητας από τον κτηνίατρο του Δήμου, κ. Αχμέτ Ταϊφούν, σχετικά με τη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Μετά την ομιλία ακολούθησε σίτιση και φροντίδα των αδέσποτων ζώων στον χώρο έξω από το σχολείο από την υπεύθυνη καθηγήτρια της δράσης , κα Καρελανίδου Όλγα, τον Διευθυντή του Γ.Ε.Λ. Ιάσμου, Ψήφα Ιωάννη, και τους μαθητές που συμμετείχαν στη δράση. Στις δράσεις συμμετείχε ο Δήμαρχος Ιάσμου καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με πρωτοβουλία των μαθητών συγκεντρώθηκε ένα μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά ταϊστρών και ποτίστρων, καθώς και αντιπαρασιτικών φαρμάκων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν την ημέρα διεξαγωγής των δράσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *