Την Δευτέρα 04/03/2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών από την Α΄ και τη Β΄ τάξη  του σχολείου στα Ιωάννινα, που οργανώθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιεί το σχολείο μας. Έχοντας ως σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, οι μαθητές περπάτησαν σε όμορφα μέρη της Ηπείρου, καθώς επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα με το κάστρο και το νησάκι τους, την Άρτα με το ιστορικό γεφύρι και τον ξεχωριστό ναό της Παναγίας της Παρηγορήτισσας, και τον οικισμό του Μετσόβου με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τη φημισμένη κουζίνα.

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Ήπειρο της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», όπου οι υπεύθυνοι της επιχείρησης τους υποδέχτηκαν εγκάρδια και τους ενημέρωσαν για τις πρακτικές δυνατότητες και τα οφέλη της ανακύκλωσης των απορριμμάτων.

Από την εκδρομή δεν θα μπορούσε να λείπει η διασκέδαση. Χαλαρώσαμε από τη ρουτίνα της σχολικής καθημερινότητας, αποκτήσαμε νέες εμπειρίες και επιστρέψαμε χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Ελπίζουμε ότι αυτή η εκδρομή θα αποτελέσει μια ευχάριστη ανάμνηση για μαθητές και του συνοδούς καθηγητές τους, κ.Βασιλική Γεωργούλα, κ.Βασίλειο Τοπαλίδη, κ.Χριστίνα Αποστολίδου, κ.Δούκισσα Καραμόσχου και κ.Κυριακή Κυριαζίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *