Στις 2 Φεβρουαρίου 2024, Παρασκευή, οι μαθητές του ΓΕΛ Ιάσμου, στα πλαίσια του προγράμματος « Διατροφή και Πολιτισμός » μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Ιωάννα Βαφειάδου συμμετείχαν σε δράση προσπαθώντας να γνωρίσουν διατροφικές συνήθειες και έθιμα από τη Γαλλία. Έμαθαν για τις συνταγές σχετικές με τις κρέπες και έκαναν κρέπες, παραδοσιακό πιάτο στη Γαλλία, καθώς στις 2 Φλεβάρη οι Γάλλοι γιορτάζουν τη γιορτή “La Chandeleur” και είναι παράδοσή τους να κάνουν κρέπες! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *